Skriv ut detta Sida

OM OSS

Välkommen till företaget med en hälsosam vision!

 

Det som började med en bänk under armen ska nu bli ett rikstäckande företag med hälsoambassadörer från Ystad i söder till Kiruna i norr. Med oförtrutlig energi sprider vi vårt budskap; -Du behöver inte leva ett liv med smärta.

Visionen är att våra Certifierade & Licensierade Medicinska Massageterapeuter varje månad ska utföra mellan tre- och fyratusen behandlingar över hela landet, detta kommer vi dagligen se resultat av i form av friskare medmänniskor och lägre sjukskrivningstal. Vår senaste utvärdering visar att 88 procent upplever minskade problem med nacke, axlar och rygg, och 15 procent har minskat sin sjukskrivningstid. 95% har helt blivit av med sin huvudvärk.

Även om VitalMetoden är vårat flaggskepp, är den bara en del av vårt friskvårdsutbud. Självklart har vi en hel palett av friskvårdsaktiviteter att erbjuda våra kunder: Från populära föreläsningar av våra experter inom kost, hälsa och motion, till hälsocoachning. Vårt ledord är kostnadseffektiv friskvård och målstyrda aktiviteter.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

 

Permalänk till denna artikel: http://vitalakademin.com/om-oss-2/

Dora Carlsson Varberg

Text kommer

Visa sida »

Kontakta oss

  Yrkesskolan för Massageterapier Vill du ha information om  våra utbildningar eller fråga om något? Fyll i formuläret nedan. Telefon: 063-390 00 00 Mobil: 0708-93 93 66

Visa sida »