Skriv ut detta Sida

Kinesiologytaping

Kinesiologytaping      

 

Grundutbildning i Meditape hela Sverige.

Vi söker instruktörer.

En perfekt utbildning för dig som är kroppsterapeut, idrottsledare, PT, idrottsutövare m fl. Endagskurs som ger dig grunderna i tejpning för idrott, rehab och förebyggande. Hjälper läkning och rehabilitering efter skada. Vi arbetar med orginaltejpen från USA.

Kinesiologytaping Grund
Plats
Anordnare
Övrig info 
 2013-05-11 Östersund  Yrkesskolan för Massageterapier Lördag, 10.00-17.00 Fika ingår 1 500 kr
 2013-06-14  Östersund  Yrkesskolan för massageterapier Lördag 10.00-17.00 Fika ingår 1 500 kr

 

Anatomiska förkunskaper krävs ej på endags-kursen.

 

Utbildningsanordnare: Yrkesskolan för Massageterapier

Instruktör: Anette Pettersen

Kursinnehåll:

Kinesiologytaping Grund
Innehåll
Anordnare
Övrig info 
HistoriaTejpens egenskaperSkillnader mot andra idrottstejper

Smärt- och skadeproblematik i hemmet och på idrottsplanen

Bastekniker

Muskeltekniker

Ligamentteknik

Korrektionsteknik

Tunnelteknik

Grundläggande praktik

 

 YSM Bokning: Inbjudan med information skickas ut senast en vecka före kursstart. Fakturering efter utbildningen slut och med betalningsvillkor 10 dagar netto. Vid färre anmälningar än 8 per kurs kan kursarrangören ställa in med kort varsel (senast en vecka innan), ny kurs erbjuds då vid annat datum.Vid bokning ange namn, ev. org. nummer, fakturaadress, postnr, ort, telefonnummer samt datum och tid för kursen. Du får 100 kr i rabatt/ kollega du tar med dig.

Utbildningen:

Sammanlagt 7 timmar och blandar tejpningar som rör skador i vardagen och idrottsskador. Varje deltagare erhåller kursmaterial, pdf-bok, rakhyvel och övningstejp (värde över 700 kr). Vi bjuder även på fika under dagen.

Anmälan:

info@yhmt.se

Frågor besvaras på 063-390 00 00

Avbokningsvillkor:

Senast 14 dagar innan kursdatum debiteras ingen kostnad alls men om avbokning sker efter det tas en administrativ kostnad ut på 500 kr per deltagare, hör du inte av dig alls debiteras hela kursavgiften.

Boka:

063-390 00 00

 Fika paus

 Privatundervisning K-tape Grund?

Har du ont om tid? Passar inte utbildningsdatumen? Eller vill du bara snabbt lära dig att tejpa med kinesiologytape. Vi skräddarsyr en 4 timmars grundutbildning till dig inom 2 veckor så är du “blixtsnabbt“ igång med att praktisera k-taping.

Vi kan även: Är ni minst 8 personer kan vi komma till er istället och utbilda på er hemmaplan (företag, föreningar etc.) i grundkurs i Kinesiologytaping. Vi kan även hjälpa till med utbildningar i sporttejpning och idrottsskador. Vi ställer upp på cuper, evenemang och tävlingar. Vi samarbetar med Storsjöcupen.

Permalänk till denna artikel: http://vitalakademin.com/grundutbildningar/